Do areálu firmy v Chomutově se vloupal zloděj. Už je ve vazbě!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Minulý týden přijali chomutovští policisté oznámení o vloupání do areálu jednoho z chomutovských podniků.

Neznámý pachatel tam v noci přelezl téměř dvoumetrový plot a pak odcizil patnáctimetrový měděný kabel vedoucí k hydraulickým nůžkám. Policisté jako podezřelého zjistili 26letého Chomutovana, kterého den po vloupání do areálu zadrželi. Vyšetřovatel pak zahájil trestní stíhání muže pro trestný čin krádeže.

"Vzhledem k tomu, že se jedná o recidivistu opakovaně páchajícího majetkovou trestnou činnost, podal i podnět k jeho vzetí do vazby. Tomu soud vyhověl a na základě jeho rozhodnutí policisté v pátek obviněného eskortovali do vazební věznice," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Chcete se i vy podílet na objasňování protiprávních jednání? Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje přijímá do služebního poměru nové uchazeče. Policisté mají především zájem o ty, kteří žijí v Ústeckém kraji, a kteří vnímají práci policisty jako své celoživotní poslání. Další informace k přijetí do služebního poměru zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru