Stálo mu to za to? Zloděj se v otvické obchodní zóně vloupal do zaparkovaného auta, odcizil jen maličkost
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V polovině prosince přijali policisté oznámení o vloupání do vozidla zn. Fiat Ducato.

Auto bylo zaparkováno na parkovišti v otvické obchodní zóně a neznámý pachatel z něho měl odcizit dálkový ovladač od elektrických vrat skladu jedné prodejny. Vyhodnocením zajištěných stop se podařilo zjistit, kdo se do auta vloupal. Podezřelým je 33letý muž z Teplic, který byl zadržen v lednu v Praze v souvislosti s další trestnou činností.

"Chomutovský vyšetřovatel na základě poznatků o vloupání do vozidla zn. Fiat zahájil trestní stíhání dotyčného pro trestný čin krádeže. Za jeho spáchání v nouzovém stavu mu v krajním případě hrozí až osmiletý trest," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru