FOTO DNE: Nádhera! Vyrazte na běžkách z centra Chomutova až na Horu sv. Šebestiána a Boleboř
2x foto zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Štědrá sněhová nadílka v Krušných horách umožnila strojovou úpravu cyklostezky v Bezručově údolí směrem na Horu Sv. Šebestiána a také Pašerácké stezky do Boleboře.

„Letošní zima přeje všem zimním sportům a radovánkám. Snažíme se občanům zpříjemnit volné chvíle v této nelehké době a využít k tomu krásnou přírodu Krušných hor, která se nachází jen pár kilometrů od centra města. Okolním obcím jsme proto nabídli naší techniku i zkušené pracovníky, abychom maximálně prodloužili běžkařskou stopu,“ řekl náměstek primátora Milan Märc, který je současně předsedou Dobrovolného svazku obcí Chomutovsko.

Vzhledem k možnostem, které město Chomutov má v podobě čtyřkolky a profesionálního stopovače, vedení města využilo výborných sněhových podmínek a spolu s okolními obcemi společnými silami nechali strojově protáhnout dalších pár kilometrů běžkařské trasy od pomyslné vstupní brány města, kterou je Bezručovo údolí. Nadšenci běžeckého lyžování mohou bílou stopu projet až na Horu sv. Šebestiána a nebo Pašeráckou stezkou do Boleboře.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru