Auto u Chomutova dostalo smyk, několikrát se převrátilo přes střechu! Policie hledá znečistitele silnice
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Policisté chomutovského dopravního inspektorátu šetří dopravní nehodu, ke které došlo v pátek 15. ledna po deváté hodině dopoledne na silnici třetí třídy mezi Chomutovem a Otvicemi.

V zatáčce u vodní nádrže „Banda“ havarovalo osobní vozidlo značky Renault Twingo, které po smyku vyjelo mimo vozovku a několikrát se převrátilo přes střechu. Vozidlo skončilo v příkopu a jeho řidička utrpěla zranění. K dopravní nehodě došlo vlivem snížení sjízdnosti komunikace znečištěné únikem provozních kapalin z jiného motorového vozidla. O nehodě jsme aktuálně psali zde.

"Pro řádné objasnění věci žádají policisté svědky popsané dopravní nehody nebo osoby, které ve zmíněném místě viděly vozidlo, z něhož unikaly provozní kapaliny, aby se přihlásili na tel. čísle Dopravního inspektorátu Chomutov: 974 447 251 nebo 974 447 250, případně na lince 158," uveda policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru