Řidič v Chomutově naboural dodávku a snažil se ujet. Když ho uviděli strážníci, bylo jim hned vše jasné
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Na základě telefonického oznámení byla vyslána hlídka městské policie do ulice 17. listopadu, kde měl řidič nabourat přítomnou dodávku a z místa se snažil ujet.

Po příjezdu na místo byl muž ztotožněn a vyzván k předložení potřebných dokladů pro řízení motorového vozidla. Dále se podrobil dechové zkoušce pro zjištění alkoholu v dechu, jelikož už z jeho chování bylo patrné, že jistě nějaký alkohol požil.

Výsledek 1,88 promile strážníkům jejich domněnku potvrdil a na místo byla přivolána Policie ČR, aby si událost převzala k dalšímu řešení. Hlídka městské policie provedla zajištění vozidla na místě do doby, než mohl být realizován odtah.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru