Jirkov vyhlašuje další fotografickou soutěž. Zachyťte poezii světel a stínů či město v pohybu
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Město Jirkov vyhlašuje další fotografickou soutěž, která bude probíhat od 1. března do 31. srpna 2021. Mezi výherce se rozdělí celkově 12 tisíc korun.

Jsou dva tematické okruhy, v každém z nich je za 1. místo částka 3 tisíce korun, za 2. místo 2 tisíce a za 3. místo tisícovka.

Vyhlašují se dva tematické okruhy:

1) Poezie světel a stínů Jirkova (můžete zachycovat dění, akce, krajinu, architekturu v našem okolí. Všechny snímky by měly mít souvislost s tématem a nést stopu barvy světel a stínů.)

2) Jirkov v pohybu (můžete zachycovat akce, dění, jedinečnou atmosféru – smějící a hrající si děti na hřišti, vše co neodmyslitelně patří k našemu krásnému městu.)

Úkolem soutěžících je pořídit kreativním, tvůrčím a originálním způsobem fotografie (max. 3 snímky v každém tématickém okruhu) s motivem Jirkova.

Přihlášení do fotografické soutěže

V době trvání soutěže zašle účastník soutěžní fotografie a vyplněnou přihlášku (jméno, příjmení, věk, adresu trvalého bydliště - popřípadě i adresu kontaktní, pokus se sehoduje s adresou trvalého bydliště, e-mail, telefonní kontakt) a vysloví souhlas s podmínkami soutěže. U každé fotografie musí být určena kategorie, připojen název fotografie a jméno soutěžícího.

Přihlášku si může zájemce vyzvednout na podatelně MěÚ Jirkov, v Informačním centru v Tyršově ulici, nebo vytisknout na webových stránkách. Fotografie s přihláškami je možné posílat na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo zanést na podatelnu v obálce nadepsané "k rukám kulturního a propagačního referenta Elišky Broumské".

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru