Prvním letošním kláštereckým miminkem je Martínek. Mladá rodina teď převzala na radnici dárečky
4x foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Prvním letošním kláštereckým miminkem je Martin Hemzáček. Návštěva maminky a jejího novorozeného chlapečka v porodnici nebyla na začátku roku možná. Malého synka přišli rodiče v doprovodu jeho sestřičky ukázat na radnici až dnes 26. února.

Zde jim osobně poblahopřál pan starosta Štefan Drozd s paní matrikářkou Janou Handlovou a předali rodině také dárečky v celkové hodnotě 5000 Kč. Martínek dostal dětskou deku a osušku, oblečení, hračku či usínáček s hlavičkou slona. To velké v krabici je pak hrací podložka s herními prvky. Přejeme mladé rodině hodně zdraví a ať jsou obě jejich děti šťastné a dobře prospívají.

foto

2602klasterec2

2602klasterec3

2602klasterec4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru