Loupež v chomutovském bytě! Žena odmítla dát útočníkovi peníze, začal ji surově bít
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Ve vazební věznici skončil 31letý muž, který měl podle zjištění policistů koncem února v bytě v Chomutově oloupit svou o 21 let starší přítelkyni.

Nejprve měl po ní chtít peníze na cigarety, a když mu je odmítla dát, měl ji fyzicky napadnout. Přitom jí měl vyhrožovat i zabitím a několikrát ji udeřit do hlavy. Nakonec mu žena ze strachu dala 500 korun a on z bytu odešel.

"V důsledku svého jednání byl podezřelý zadržen a vyšetřovatel mu sdělil obvinění z trestného činu loupeže. Podal také podnět k jeho vzetí do vazby. Soud mu vyhověl a poslal tohoto recidivistu, který byl na podzim propuštěn z výkonu trestu, opět za mříže. Tam by mohl nakonec v případě odsouzení skončit až na deset let," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru