AKTUÁLNĚ: Těžká havárie u Havraně. Řidič zemřel při srážce s náklaďákem
Silnice je po dobu zásahu uzavřena. Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Most - Série smrtelných dopravních nehod na severu Čech pokračuje. Ve středu ráno zemřel jeden člověk při srážce dvou vozidel u Havraně na Mostecku.

"Dvě jednotky zasahují u dopravní nehody nákladního a osobního auta u obce Havraň. Na následky zranění zemřel řidič osobního auta," informuje aktuálně Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Hasiči zajistili nákladní vůz a odpojili akumulátor havarovaného osobního auta. Na místě zasahovala Letecká záchranná služba.

Silnice je uzavřena od zóny Joseph až po odbočku na Bylany.

V minulém týdnu došlo v Ústeckém kraji ke 136 dopravním nehodám a haváriím. Jeden člověk byl usmrcen na dálnici D8.

O týden dříve byli tři lidé usmrceni – dva na Chomutovsku a jeden na Ústecku. A o ještě jeden týden předtím tři lidé podlehli zraněním při haváriích – dva na Litoměřicku a jeden na Lounsku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru