Pár z Chomutova chtěl obalamutit pojišťovnu, měl dostat 29 tisíc. Co za podvod vymysleli?
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Pojistný podvod mají mít podle vyšetřovatele na svědomí 41letý muž a jeho 27letá manželka. Tento pár žijící v Chomutově měl v loňském roce u své pojišťovny nahlásit pojistnou událost, při které mělo dojít k poškození jejich vozidla značky Škoda Fabia.

Podle manželů jim měl neznámý pachatel vozidlo poškodit při dopravní nehodě. Škoda byla vyčíslena na necelých 29 tisíc korun. Pojišťovna nakonec zmíněnou částku nevyplatila, protože vyšlo najevo, že nehoda měla být fingována.

"Věc byla tedy oznámena policii a po prověření celé věci komisař obvinil oba manžele z trestného činu pojistného podvodu. V krajním případě může soud v případě uznání viny dotyčné potrestat až dvouletým odnětím svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru