Loupež v Kadani. Ženu před domem připravil o kabelku teprve dvanáctiletý chlapec!
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – V první polovině března kolem osmé hodiny večer došlo v Kadani k výjimečnému případu.

Když šla starší žena z obchodu a chtěla otevřít vstupní dveře do domu, přistoupil k ní mladík v černé mikině ve stáří kolem 12 let a tvrdil, že jde do uvedeného vchodu na návštěvu. Vzápětí ji sebral kabelku, kterou si žena při odemykání položila na zem. Měla v ní také telefon, peněženku, platební kartu a hotovost cca 400 Kč.

Jakmile městská policie obdržela informaci o loupeži, rozběhlo se pátrání po pachateli, přivolána byla i hlídka Policie ČR. Podle svědectví dalších osob, nálezu odhozené kabelky v Husově ulici a popisu, byl pachatel před devátou hodinou zadržen na čerpací stanici Benzina, kde byl společně s dalšími dvěma mladíky. Případ si převzala Policie ČR. Mladík se k činu doznal.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru