Olejomlýnský park je připraven na hlavní návštěvnickou sezónu. Město ho nechalo po zimě uklidit
Olejomlýnský park je po zimě uklizen. Foto: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Olejomlýnský park v Jirkově je připraven na hlavní návštěvnickou sezónu. Město ho před nadcházejícím jarem nechalo důkladně uklidit.

V parku je vše upravené, písek vyčištěný a uhrabaný, v altánku je opravená a natřená lavička. Pravidelnou kontrolou a opravami prošly i herní prvky.

Bohužel, ne všichni návštěvníci se zde chovají slušně. Vandalové tu poškodili návštěvní a provozní řády, polámali mladé stromky, někteří lidé odhazují odpadky v těsné blízkosti košů i v altánu. „Chraňme si tento krásný park a pečujme o něj,“ vyzývá starostka Darina Kováčová a připomíná, že není moc míst, kam se dá jít v této nelehké době na procházku.

2203park4

Park je po zimě uklizen. Foto: Město Jirkov

2203park2

2203park3

Stal se také terčem vandalů. 2x foto: Město Jirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru