Epidemická situace se mírně zlepšuje, zaznělo na pravidelném jednání krizového štábu Chomutova
Ilustrační foto, zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Členové Krizového štábu města Chomutov se ve středu sešli k pravidelnému jednání, aby sdíleli informace spojené s epidemiologickou krizí v našem městě a blízkém okolí.

Jednání se tradičně zúčastnili zástupci vedení města i magistrátu, zástupce Nemocnice Chomutov, Městské policie, Policie České republiky a Hasičského záchranného sboru.

„Aktuální situace na Chomutovsku se zlepšuje,“ řekl primátor Chomutova Marek Hrabáč. Chomutovská nemocnice stále disponuje 4 covidovými odděleními + dvěma covid JIP. Hospitalizováno je momentálně 86 pacientů z toho 11 na JIP a z nich 6 na umělé plicní ventilaci. Stále se snižuje věk hospitalizovaných osob. Na Chomutovsku přibývá přibližně 100 pozitivně testovaných osob denně.

Velkokapacitní očkovací centrum v nemocnici Chomutov bude připraveno od 1. dubna spustit provoz. Do Ústeckého kraje má na konci měsíce března dorazit cca 18 000 vakcín. Nezbytná péče o děti pracovníků IZS v Základní škole Školní 1480 bude pokračovat i během Velikonočních svátků.

„Další jednání Krizového štábu Chomutova proběhne v očkovacím centru příští středu 31. března 2021,“ dodal závěrem primátor Hrabáč.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru