Gabriel je první letošní Jirkovánek. Rodiče teď dostali od města dárky
Gabriel Cvoreň je prvním letošním jirkovským miminkem. Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Hračky, dětská kosmetika, dupačky, pamětní list a kytice. Tyto dárky ve středu na radnici čekaly na maminku prvního letošního občánka Jirkova. Je jím Gabriel Cvoreň, který se narodil 4. ledna.

„Ať přineseš svým rodičům hodně lásky, smíchu a něhy, ať jsi pro ně štěstím a radostí,“ popřála místostarostka Dana Jurštaková malému Gabrielovi, který se choulil v kočárku v místnosti matriky.

Doposud chodili zástupci města každoročně přivítat prvního Jirkovánka k němu domů. Loni to ještě stihli, ale letos to pandemie nedovoluje. Proto situaci obrátili a pozvali maminku s děťátkem na městský úřad.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru