Kadaň má nejlepší instagramový účet v kraji! Na třetím místě skončil Chomutov
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Spolek Kvalikom, který každoročně hodnotí práci měst a obcí se sociálními sítěmi, ocenil kadaňský instagramový účet @discover_kadan jako nejlepší v Ústeckém kraji.

Z celkem třinácti hodnocených měst nad 10 tisíc obyvatel získala Kadaň plný počet bodů. Na druhém místě se umístil Děčín a na třetím sousední Chomutov.

Odborná komise nejvíce ocenila unikátní přístup ke správě kadaňského účtu, jeho vizuální atraktivitu a hravost, ale zejména práci s novým vizuálním stylem, se kterým se od minulého podzimu můžete setkávat na různých místech města, a kromě toho, právě i v online prostoru.

Instagramový účet města existuje od roku 2015, za tu dobu jste se na něm mohli setkat se stovkami a stovkami příspěvků. Za tento úspěch nicméně vděčí město i komunitě fanoušků, kteří sdílí své příspěvky na této sociální síti.

Kompletní hodnocení nejen instagramového účtu Kadaně naleznete na www.kvalikom.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru