Zloději z benzinky dopadeni. Recidivistovi hrozí opět pobyt za mřížemi
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Jirkov - Jirkovští policisté přijali oznámení o krádeži zboží na benzinové čerpací stanici nedaleko Jirkova. Dva muži na prodejně této stanice ukradli z regálů vystavené sušenky, čokolády a sluneční brýle, které si schovali do kapes svých oděvů a z místa bez zaplacení zboží odešli.

Policistům se vyšetřováním podařilo totožnost obou mužů odhalit. Jeden z nich, 27letý obyvatel Chomutova, byl za krádež již dříve ve vězení, odkud se vrátil teprve v červnu loňského roku. Tomuto muži sdělili jirkovští policisté podezření ze spáchání trestného činu krádeže a hrozí mu tak opět pobyt za mřížemi. Kvůli předchozímu odsouzení za krádež mu soud nyní může uložit až tříletý trest. Jednání jeho komplice policisté řešili jako přestupek, který oznámili příslušnému správnímu orgánu.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru