Cizinec v autobusu napadl manželský pár. Důvod svého chování vysvětlil na policejní služebně
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - V policejní cele skončil minulý týden 38letý cizinec zdržující se v Jirkově. Dotyčný ve čtvrtek večer nastoupil do trolejbusu na autobusovém nádraží v Jirkově.

"Jízdné nezaplatil, zato však několikrát udeřil do ochranného skla kabiny řidiče. Pak pokračoval dále do vozu, kde fyzicky napadl dva náhodné cestující, které neznal. Jednalo se o manželský pár, přičemž oba od agresora obdrželi několik ran pěstí do obličeje. Na místo na základě oznámení na tísňovou linku přijely hlídky policistů a městských strážníků. Muž byl zadržen a jako důvod svého agresivního chování posléze uvedl, že měl obavu ze spolubydlících z ubytovny a chtěl na sebe takto upozornit, aby někdo přivolal policii. To se mu podařilo a na policejní služebně tedy skutečně skončil," uvedla policejní mluvčí MIroslava Glogovská.

Nyní čelí podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví a podle zákona mu v případě odsouzení hrozí až dvouletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru