Řidič na kruhovém objezdu v centru Chomutova jel v protisměru. Policistům řekl, proč to udělal
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté se zabývají přestupkem řidiče, který jel v sobotu 18. února dopoledne po kruhovém objezdu v centru Chomutova v protisměru. Dotyčný jel po ulici Školní a při nájezdu na kruhový objezd na konci této ulice odbočil vlevo.

"Na základě zaslaného videozáznamu pořízeného z palubní kamery za ním jedoucího vozidla, který se objevil také na sociálních sítích, zjistili policisté totožnost majitele a současně řidiče osobního vozidla. Jedná se o seniora ze Žatce, který přiznal, že byl se svým vozidlem v uvedenou dobu v Chomutově na zmíněném kruhovém objezdu. Tímto místem projížděl poprvé a nebyl si vědom, že by porušil předpisy," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Jednání tohoto řidiče policisté oznámí k projednání příslušnému správnímu orgánu. Za popsaný přestupek mu podle zákona o provozu na pozemních komunikacích hrozí pokuta až do výše 2.500 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru