Ilustrační foto
Co se chystá

Žatec – Oblíbená Dočesná vypukne už tento pátek pátek a pokračuje v sobotu na sedmi scénách a s bohatým doprovodným programem.

V souvislosti s tradiční Dočesnou dojde v centru Žatce i některých přilehlých ulicích v době od 1. do 9. září k dopravním omezením.

„Prosíme o respektování aktuálního dopravního značení, které má přispět k zajištění bezpečnosti v průběhu městské slavnosti," žádá žatecká radnice.

Přechodná úprava silničního provozu bude platit:

  • Od 1. 9. od 00:00 hodin do 9. 9. do 12:00 hodin v historickém centru města v prostoru náměstí 5. května, na Žižkově náměstí a v ulici Josefa Hory.
  • Od 4. 9. od 18:00 hodin do 8. 9. do 12:00 hodin

1) v historickém centru města v ulicích: od Kruhového náměstí, třída Obránců míru, Dvořákova, Dlouhá, Jiráskova, Poděbradova, náměstí Svobody, Hošťálkovo náměstí, náměstí 5. května, Žižkovo náměstí, ulice Žižkova, Josefa Hory, Pod Střelnicí;

2) v ulici Nákladní od ulice Karla IV., po ulici Svatováclavská, Zbyslavova, Petra Bezruče po ulici Preslova, v ulici Jaroslava Vrchlického podél areálu letního kina (od křížení ulice Studentská po ulici Komenského alej), na náměstí Prokopa Velkého, náměstí Prokopa Malého, v ulici Úzká, Miléniová, na silnici č. II/225 v ulici Komenského alej od ulice třída Obránců míru po ulici Volyňských Čechů, dále na Nerudově náměstí a v ulici Alšova, na místní komunikaci v ulici Volyňských Čechů, v ulici Masarykova.

„Děkujeme za trpělivost a omlouváme se za dočasné omezení provozu!" dodává radnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru