S motýlem se můžete i vyfotit. Foto zdroj: www.papilonia.cz
Co se chystá

Teplice – Karlovy Vary, Liberec, Ostrava, Praha, Brno, Karlštejn, Lipno – 7 míst, kde najdou návštěvníci motýlí domy Papilonia. A další se už staví v Ústeckém kraji, konkrétně v Teplicích. Místo bývalé kavárny Lagarto.

„Milí návštěvníci. Právě jsme ve fázi výstavby. Stavíme pro vás nový motýlí dům Papilonia v OC Olympia Teplice a otevírat plánujeme na podzim tohoto roku. Moc se na vás těšíme!" informuje návštěvníky Papilonia na sociálních sítích.

 Na místě bývalé kavárny Lagarto v Olympii Teplice bude Motýlí dům Papilonia.

A na co se můžete těšit?

Ke všem motýlům se dostanete z bezprostřední blízkosti, protože v Papilonii neexistují žádné bariéry. Přímo na místě můžete pozorovat všechny fáze motýlího života, včetně přerodu z housenky, který odjakživa lidstvo fascinoval. V motýlím domě probíhá i osmdesátkrát za den. Do interakce s motýly můžete zapojit i ostatní smysly. Přítomnost lidí je totiž nijak neruší. Naopak, mají zde přirozené prostředí, ve kterém jsou zcela spokojeni a pozitivně reagují na výrazné barvy oblečení. Obzvlášť si oblíbí návštěvníky, kteří si na sebe vezmou žluté nebo červené tričko a navoní se ovocným parfémem. Kromě nezapomenutelných zážitků si tedy můžete odnést třeba i originální selfie s motýlem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru