Zloději se zaměřili na kávu. Ukradli balení za tisíce
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Během dvou dní se dvakrát vypravili do stejného supermarketu kamarádi z Klášterce nad Ohří. Když jim napoprvé krádež několika kusů kávy vyšla, zřejmě je to povzbudilo a druhý den šli pro kávu zas.

"Tentokrát si vybrali jinou, podstatně dražší značku a sebrali znovu více než deset balení. Celková škoda přesáhla 4 tisíce korun. V obou případech se sice mužům podařilo zboží ukrást a z obchodu se vytratit, avšak díky osobní znalosti kláštereckých policistů byli nakonec podezřelí ve věku 33 a 32 let dopadeni. Za trestný čin krádeže, jehož se svorně dopustili i v minulosti, jim hrozí kvůli dřívějšímu odsouzení až tříleté tresty," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru