Foto: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov – Zajímavou situaci zažili minulý týden strážníci Městské policie Chomutov. Během kontrolní činnosti v ulici Březenecká zahlédla hlídka v projíždějícím vozidle na zadním sedadle asi pět osob, tudíž byl řidič v rámci zákonných oprávnění vyzván k zastavení a prokázání totožnosti.

V automobilu sedělo sedm osob, řidič u sebe neměl oprávnění k řízení vozidla. Hlídka tak přistoupila k lustraci přesvědčila, zda ho vůbec vlastní a zda nemá vysloven zákaz řízení. Během jednání s řidičem strážníci pojali podezření, že je muž pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky, jelikož měl zarudlé oči a i jeho jízda tomu napovídala.

Po podrobení se dechové zkoušce s výsledky 1,94 a 2,03 promile byl muž omezen na osobní svobodě pro podezření ze spáchání trestného činu a byla mu nasazena pouta. Po ztotožnění dalších přítomných byla událost i podezřelý předán PČR.

Foto: Městská policie Chomutov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru