Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov – Pouhé čtyři dny zabralo chomutovským kriminalistům zjistit, kdo stojí za krádeží mobilního telefonu značky Apple iPhone 14 Pro zakoupeného v tomto roce za 27 tisíc korun. Jeho majitelka o něj přišla při cestě ve vlaku.

Mladá žena cestující před pár dny z Plzně do svého bydliště v Jirkově při cestě odpočívala a ve sluchátkách poslouchala hudbu puštěnou z mobilu. „Ten měla uložený v kapse bundy vedle sebe na sedadle. Ke své smůle měla zavřené oči," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. V závěru cesty jí přestala hrát sluchátka a vzápětí zjistila důvod. Někdo jí totiž ukradl zmíněný mobilní telefon.

Dotyčná krádež oznámila policistům, kteří se jí začali zabývat. O čtyři dny později vypátrali nejen původně neznámého, který si cizí telefon z vlaku odnesl, ale i samotný mobil. Jednatřicetiletý muž měl telefon u sebe a na výzvu ho policistům vydal. Ti ho již vrátili okradené ženě a dotyčnému sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru