Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Klášterečtí policisté v minulých dnech sdělili podezření 48letému muži, jenž měl podle jejich zjištění pokácet a odcizit více než dvacet kusů dřevin, a to jasanů ztepilých, které mu nepatří.

Jeden vzrostlý jasan měl kromě toho za účelem jeho pokácení a následného odvezení naříznout. K události došlo na Klášterecku u silnice č. II/568 poblíž bývalé obce Mikulovice. „Vzhledem k tomu, že naříznutý strom se nakláněl nad silnici, museli ho odstranit hasiči," dodala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Způsobená škoda byla v součtu vyčíslena na částku přesahující 13 tisíc korun. Za pokus krádeže hrozí podezřelému u soudu v krajním případě až dvouletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru