Zdroj: FB Vlaštovčí údolí
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Poslední výstava letošního roku v galerii Kryt je veřejnosti přístupná již pár dnů, přesně řečeno od pátku 1. prosince. Slavnostní vernisáž výstavy s názvem Tvůrci z Krušných hor – Umění nás spojuje je však v plánu až teprve dnes, tedy v pátek 8. prosince, a to od 17 hodin.

Zajímá vás, jak se tvoří v Krušných horách? Máte rádi dřevo? Šperky? Zajímají vás udržitelnost? Zážitkové focení? Nebo dáváte přednost grafice či malbě? Obdivujete umění ručních prací či máte prostě jen… rádi přírodu Krušných hor? Tak právě pro vás bude prosincová výstava ten nejlepší předvánoční zážitek!

Sedm tvůrců z Klášterce nad Ohří, Rašovic a Kadaně se navíc rozhodlo část výtěžku z prodeje svých děl věnovat Kubíkovi z Klášterce a Ondráškovi z Kadaně. Kdo jsou oni úžasně šikovní tvůrci a milí dárci? Kateřina Čepeláková se svými Svíčkami z Krušnohoří, Lucie Filipo, která vytavuje grafiku. Další umělkyně, které zachycují zážitky ve fotografii, vystupují pod značkou Příběhářky. Jakub Kostur je známý svou dřevotvorbou. Značku Máma v lese znají jistě dobře všechny maminky, které si u ní rády objednávají oblečení, které roste s dětmi. Luci Kenderová tvoří šperky inspirované přírodou. Nesmí také chybět vánoční dekorace, které vyrábí Eva Dragounová.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru