Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov – Milenecký trojúhelník a drogy v těle byly příčinou potyčky v předvánočním čase na jednom z chomutovských sídlišť.

Současného přítele své bývalé partnerky (který je i jeho známým) měl podle zjištění policistů fyzicky napadnout 22letý muž. Ten se na „Mikuláše“ vypravil do panelového domu na sídlišti v Chomutově, kde jeho bývalá žena a matka jejich dítěte bydlí, s tím že jí chtěl předat balíček s mikulášskou nadílkou. Dotyčná byla právě v bytě u nového přítele, kde tedy zaklepal na dveře. „Poté, co uvnitř bytu ženě předal balíček pro jejich dceru, došlo mezi ním a jeho 34letým známým ke slovní rozepři, po které si u vstupních dveří do bytu vzal do ruky kovovou tyč z rozloženého věšáku. S tou vyšel na chodbu domu, kam za ním šel i druhý muž. Také on si na svou obranu vzal do ruky obdobnou tyč," popsala začátek potyčky policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Na chodbě pak měl agresor tyčí zaútočit, a to nejprve úderem směřovaným na krk. Po něm měl poškozený upadnout, přičemž dotyčný podle dosud zjištěných informací přidal ještě několik úderů do boku a nohou a pak utekl. Napadený utrpěl lehčí zranění, s nímž byl poté ošetřen v nemocnici. Přivolaní policisté již na místě útočníka nezastihli, avšak po několika minutách se jim podařilo muže vypátrat na jiném místě v Chomutově. Následně provedený orientační test na drogy ukázal, že dotyčný byl pod vlivem pervitinu.

„Kvůli popsanému napadení čelí Chomutovan podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a v případě soudem prokázané viny mu hrozí odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců do tří let," uzavřela mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru