Důkazní materiály. Foto: PČR
Chomutov

Chomutov – Chomutovský vyšetřovatel v uplynulých dnech zahájil trestní stíhání 38letého muže. Obvinil ho ze spáchání trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Poznatek o možné distribuci drog tímto mužem získali kriminalisté operativní činností při prověřování jiného případu. V průběhu šetření zjistili, že dotyčný měl nejméně od jara tohoto roku v Chomutově distribuovat hlavně pervitin, ale i marihuanu. „Policisté zdokumentovali více než stovku případů prodeje, ojediněle i darování těchto látek jejich uživatelům," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Při domovní prohlídce u dotyčného zajistili jak rostlinnou sušinu zelené barvy, tak také téměř 30 gramů bílé krystalické látky.

Za popsaný způsob „přivýdělku“ hrozí obviněnému u soudu až pětiletý trest odnětí svobody.

Foto: PČR

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru