Reprofoto FB Městské policie Chomutov.
Chomutov

Chomutov – Kriminalisté se zabývají případem úmrtí muže, který byl nalezen minulé pondělí v brzkých ranních hodinách bezvládně ležící v ulici Vítězslava Nezvala. Přes resuscitaci poskytnutou strážníky Městské policie Chomutov dotyčný bohužel po převozu do nemocnice zemřel.

„K objasnění příčiny úmrtí kriminalisté rozhodli o provedení soudní pitvy, nicméně z prvotního šetření nic nenasvědčuje cizímu zavinění," uklidňuje veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Připomínáme, že minulý týden ležel v ulicích ještě všude zmrzlý sníh.

VIDEO ze zásahu zveřejnila také Městská policie Chomutov. „Když hlídka zjistila, že muž s hlavou v kaluži nejeví známky života, započala okamžitě resuscitaci a na pomoc přivolala i kolegy s automatizovaným externím defibrilátorem (AED). Na místo byla přivolána samozřejmě i ZZS, která si po příjezdu muže převzala, ten bohužel podlehl svému vážnému zdravotnímu stavu přes všechnu snahu přítomných," popsali zásah strážníci na sociálních sítích. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru