Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov – Podezření ze spáchání trestného činu krádeže ve stadiu pokusu čelí 43letý muž z Chomutova. Ten se minulý týden ve večerních hodinách vracel vlakem z Kadaně a vystoupil na vlakové zastávce v Jirkově.

Když míjel osobní vozidlo zaparkované před nádražím, loktem ruky rozbil skleněnou výplň u dveří řidiče a ty poté otevřel. „Přitom ho však vyrušil svědek, který událost oznámil na linku 158. Na místo vzápětí dorazili jirkovští policisté, kteří podezřelého muže zadrželi. Přitom bylo jasné, že rozhodně není střízlivý, při dechové zkoušce se ukázala hodnota téměř 3 promile alkoholu,“ podotkla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Přestože z vozidla dotyčný nakonec nic neodcizil, poškozením rozbitého okénka vznikla majiteli škoda přesahující 5 tisíc korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru