Kam na zimou? Na Klíny. Pohled na webkameru potvrzuje, že se lyžuje i dnes. Zdroj: Sportareál Klíny
Chomutov

Karlovarsko – Pohled z okna je více než smutný. Děti mají poslední den prázdnin, než zítra poprvé v novém roce vyrazí opět do školy. Na řádění venku to ale příliš s ohledem na dnešní počasí nevypadá. Nicméně do hor, kde situace přece jen připomíná, že je zima, je to naštěstí jen kousek.

Podívejte se na webkameru Skiareálu Potůčky. Chumelí a lanovka je v provozu, lidí na sjezdovce je minimálně. Jste v práci? Nevadí, lyžuje se až do 20 hodin večer.

Sníh padá i na Klínovci, kde je v provozu 17 sjezdovek. Přehled najdete ZDE. Jak to na nich aktuálně vypadá, můžete zjistit na webkamerách. Areál je otevřen do 16 hodin, večerní lyžování je zrušeno.

Podobné je to i na Plešivci. V provozu je lanovka Abertamy a sjezdovka č. 6 Renata a Dětský park s lyžařskou školou. Lyžovat tu můžete do 16 hodin.

Skiareál Velflink Pernink od 31.12.2023 mimo provoz!

Vydat se ale můžete i východním směrem, a to na Mostecko. Lyžuje se ve Sportareálu Klíny, kde taktéž sněží. I u nich si situaci můžete zkontrolovat na webkameře. Dnes je v plánu také večerní lyžování. 

A kdo má nejraději "domácí" skiareál TJ Mezihoří, může se už nyní připravovat na večer. Od dnešního dne, až do pátku je naplánované každý den večerní lyžování od 17 do 19.30 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru