Malý Tomášek z Jirkova se narodil hned 1. ledna a byl tak prvním miminkem narozeným v roce 2024 v kadaňské porodnici. Foto: Nemocnice Kadaň
Chomutov

Kadaň – Na první miminko, které se narodilo v kadaňské porodnici, nemuseli čekat nijak dlouho. Přišlo na svět totiž hned 1. ledna, a to přesně ve 12:51 hodin. Malý Tomášek se narodil mamince z Jirkova.

S váhou 3 800 gramů a délkou 50 cm se má čile k světu. Šťastná maminka převzala od Nemocnice Kadaň poukázku do lékárny v hodnotě 5 000 korun, pamětní medaili a dárkový balíček s praktickými věcmi pro děťátko.

„Tomáškovi jistě udělá radost háčkovaný plyšový medvídek. Oběma přejeme hodně zdraví, štěstí a dlouhý spokojený život," popřála za nemocnici marketingová specialistka Karolína Odlasová.

Foto: Nemocnice Kadaň

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru