Důvodem hádky byl mobilní telefon. Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví čelí 43letý Chomutovan. Začátkem ledna totiž na ulici Kadaňská v blízkosti místa bydliště fyzicky zaútočil na svou o šest let mladší manželku. Napadení měla předcházet banální hádka.

Jeho paní si totiž myslela, že jí při odchodu z domova sebral mobil, který chce někde zpeněžit. Ve skutečnosti si dotyčná zapomněla telefon doma. Nicméně tedy došlo k hádce, která skončila fyzickým napadením. „Muž svou ženu udeřil pěstí do obličeje, až se jí spustila z nosu krev," popsala surovost muže policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Na místo byli přivoláni policisté, kteří s agresorem provedli dechovou zkoušku s výsledkem 2,67 promile. Dotyčný skončil v policejní cele a při výslechu se k napadení své ženy plně doznal.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru