Foto: město Chomutov
Chomutov

Chomutov – Hned první den nejkratšího měsíce roku se v obřadní síni historické radnice na náměstí 1. máje uskutečnil slavnostní zápis do pamětní knihy města. O zápis se zasloužili plavci z klubu TJ Slávie Chomutov, kteří v roce 2023 reprezentovali město Chomutov na mistrovstvích České republiky a někteří z nich také překonali nejlepší výsledky ve svých věkových kategorií v rámci republiky.

Šest plavců z klubu TJ Slávie Chomutov, který trénuje v chomutovském Aquasvětě, se zapsalo do pamětní knihy města. Důvodem byla jejich úspěšná reprezentace Chomutova v minulém roce 2023. Na slavnostním vyhlášení byli přítomni trenéři klubu TJ Slávie Chomutov a také předseda spolku Ondřej Záruba. „Tito plavci mají obrovskou budoucnost. Věřím, že se jednou mohou stát skvělými reprezentanty nejen Chomutova, ale i České republiky,“ komentoval Záruba. „Chtěl bych také velmi poděkovat městu Chomutovu za naše zázemí, ve kterém denně trénujeme a za jejich podporu,“ dodal.

Do pamětní knihy města Chomutova se zapsali Šimon Studnička, Tobias Student, Matěj Vokatý, Ondřej Mikš, Pavel Ličko a Adrian Lehnert a z rukou zástupců vedení města pana náměstka Milana Märce a pana náměstka Milana Petriláka obdrželi malou pozornost. „Sám jsem dřív chodil plavat. Vím, jaká je to dřina a o to více obdivuji vaše úspěchy,“ komentoval Milan Märc.

 

 

 

 

 

 
 
 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru