Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov – Chomutovští kriminalisté intenzivně pracovali na objasnění případu požáru vozidla, ke kterému došlo počátkem února v Jirkově. V tomto týdnu obvinili dva muže ve věku 31 a 35 let z Chomutova pro trestné činy poškození cizí věci a výtržnictví ve spolupachatelství.

Obvinění měli společně v nočních hodinách zapálit na ulici zaparkované osobní vozidlo. Po rozbití okénka vozidla měli dovnitř vhodit přesně nezjištěnou hořlavou látku, tuto zapálit a následně utéct. „Došlo k zahoření celého vozidla a následnému rozšíření požáru na dva přilehlé plastové kontejnery. Škoda byla vyčíslena na více než 70 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Oba obviněné od protiprávního jednání neodradil ani fakt, že za obdobnou trestnou činnost byli  pravomocně odsouzeni a jsou v podmíněném trestu odnětí svobody. Stíhání obviněných je vedeno vazebně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru