Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Droužkovice – Krátce po půl dvanácté dostala Policie ČR hlášení o dopravní nehodě osobního vozu na sjezdu z R7 ve směru Chomutov, Březno. K nehodě museli s ohledem na únik provozních kapalin vyjíždět i hasiči.

„Vozidlo jelo ve směru od Prahy. Podle prvotních informací se nehoda obešla bez zranění. S ohledem na únik provozních kapalin byli na místo povoláni i hasiči," potvrdila policejní mluvčí Miroslava Glogovská s tím, že dochová zkouška u řidiče byla negativní. 

„Na místě je jednotka ze stanice Chomutov, která položila sorpční hady do odtoku z příkopu u komunikace, aby byl zastaven únik provozních kapalin z havarovaného vozu," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru