Tento dres už se vydražit nedá. Foto zdroj: FCB Piráti Chomutov
Chomutov

Chomutov - V posledním střetnutí nadstavbové části přivítali Piráti v ROCKNET ARÉNĚ úhlavního rivala z Ústí nad Labem, kterého dominantním výkonem přehráli 6:1. Utkání pro chomutovskou neurologii sledovala rekordní návštěva (2713 diváků), kterou třikrát rozradostnil Jan Svoboda. Chomutovští díky třem bodům ovládli dlouhodobou část západní skupiny a do vyřazovacích bojů vstoupí z nejlepší pozice.
 

Branky a nahrávky
 

  • Piráti Chomutov
    8. Kadeřávek (Zajíček, Hübl), 10. J. Svoboda (Stehlík), 12. J. Svoboda (Eret, Eliáš), 33. Jouza, 36. J. Svoboda (Eliáš, Chrpa), 49. T. Svoboda (Veselý)

 

  • Ústecký Slovan
    38. Bernat (M. Dubský, Popela)

Ohlasy trenérů
Petr Martínek (Piráti Chomutov): „Důležité bylo, že jsme hned na začátku zápasu dali tři rychlé branky. Poté tempo zápasu trochu opadlo, ale měli jsme ho pod kontrolou. Jsme rádi, že jsme uhráli první místo v základní části a že budeme mít výhodu domácího prostředí v play-off. Začíná nám vrchol sezóny. Doteď to bylo fajn, ale musíme to potvrdit a jít za cílem, co máme. Atmosféra byla fantastická, přišlo hodně diváků a za to jim děkujeme. Doufáme, že takové návštěvy budou pokračovat i v zápasech play-off.“


Miroslav Kanis (Ústecký Slovan): „Výsledek hovoří jednoznačně. Chomutov nás předčil úplně ve všem. My jsme si řekli, že do zápasu chceme dobře vstoupit a hrát ze zabezpečené obrany. To se nám ale nepovedlo a pořád se opakují podobné chyby. Dost hráčů nám hrálo s nemocí a nachlazením, ale to rozhodně není výmluva a nebylo to ono. Každopádně to neomlouvá, že Chomutov byl jednoznačně lepší.“

Aukce speciálních dresů
V aukci můžete získat originální zápasové dresy a stulpny, v nichž hráči nastoupili k duelu s Ústeckým Slovanem v rámci šestého ročníku projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI. K dispozici jsou i dresy bez jmenovek či dresy hráčů, kteří nakonec zůstali na hostování v jiných klubech. Výtěžek této aukce pomůže neurologickému oddělení chomutovské nemocnice. Pravost dresu vám potvrdí certifikát vystavený klubem.

Aukce neurologických dresů nabrala zběsilé tempo. Hned po začátku aukce byl dres kapitána Viktora Hübla vydražen prostřednictvím funkce KUP TEĎ za 15 000 korun. Taktéž dresy Richarda Běhuly, Petra Ereta, Radka Havla, Jakuba Chrpy, Františka Mály, Jana Svobody, Jakuba Válka a Jakuba Zajíčka byly vykoupeny.

Aktuálně už dražba překročila 200 000 korun. Aukce končí ve čtvrtek 21. března v 19 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru