Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov – Obyvatelé Jirkova mají od příštího týdne k dispozici zdarma právní poradnu. Své služby pro bono, tedy bezplatně, bude poskytovat advokátní kanceláře JUDr. Jana Puldy, LL.M. První bezplatná právní poradna proběhne ve středu 13. března od 15 hodin v zasedací síni městského úřadu.

Jednou za měsíc bude JUDr. Jan Pulda, LL.M., v prostorách radnice zdarma poskytovat právní konzultaci. Advokátní kancelář se zaměřuje především na občanské, obchodní, zdravotnické a pracovní právo.

„Kapacita je omezená, prosíme tedy zájemce, aby si rezervovali termín s dostatečným předstihem. Rezervace je nutná!" upozorňuje předem mluvčí města Vladimír Vacula. Zájemci se mohou objednat na tel. č. 474 616 415 (sekretariát MěÚ Jirkov).

Dr. Pulda je absolventem Právnické fakulty Západočeské univerzity, studoval také na Levin College od Law, University od Florida v USA a na University of Edinburgh, School od Law ve Velké Británii.


   

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru