K nehodě došlo před půl osmou ráno u Hrušovan. Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Chomutovsko – Před půl osmou ráno dostala Policie ČR hlášení o dopravní nehodě na silnici 22530 u obce Hrušovany na Chomutovsku. Došlo ke kolizi čtyř vozů. 

„Zasahujeme u dopravní nehody u Hrušovan. Zdravotnická záchranná služba odvezla jednoho zraněného. Odpojili jsme akumulátory, provedli protipožární opatření. Komunikace je uzavřena," informuje HZS Ústeckého kraje na sociální síti X s tím, že na místě zasahuje jednotka ze stanice Chomutov.

Podle policejní mluvčí Pavly Kofrové po kolizi skončila tři vozidla mimo komunikaci, jedno zůstalo po střetu na silnici.

„Jednu osobu jsme převezli do chomutovské nemocnice na vyšetření k vyloučení středně vážného zranění," upřesnil mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru