Členové kapely mají příhodně zvolené oblečení a užívají si skvělou atmosféru oslav zlatého triumfu. Foto: FB kapely The Elevators
Chomutov

Kadaň – Sledování mistrovství světa v ledním hokeji má vždy mnohem větší zápal ve městech, odkud pochází některý z hráčů. Své o tom ví Jirkov, ale i Kadaň. Zatímco z Jirkova pochází odchovanec chomutovských Pirátů David Kämpf, z Kadaně naopak Ondřej Kaše, v současné době hráč litvínovské Vervy.

Na oba hokejisty se těší fanoušci, kteří očekávají jejich příjezd v 17 hodin. Aby na náměstí nebyla nuda, je pro přítomné připraven doprovodný program. V rámci oslav vystoupí i kadaňská kapela the Elevators. Královské město tak zanechá ve zlatém ročníku další stopu. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru