Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří – V úterý 18. června po osmé hodině ráno byli policisté vysláni do ulice Mírová v Klášterci nad Ohří, kde měla oznamovatelka slyšet střelbu z okna panelového domu. Prý slyšela asi pět až šest ran.

Na místo okamžitě vyrazily policejní hlídky, které okolí domu následně preventivně zajistily proti vstupu osob a vjezdu dopravních prostředků. Policisté současně provedli šetření v domě i okolí. „Zjistili, že se nejednalo o střelbu ze střelné zbraně, ale o výbuchy petard, které zřejmě někdo hodil z okna. Celkem pět čerstvě vyhořelých petard také policisté nalezli u domu v místě, odkud se dle svědků výbuchy petard ozývaly," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Zákrok byl po deváté hodině ukončen. „Jednání zatím neznámé osoby šetříme jako přestupek proti vyhlášce obce," dodala mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru