Prodejna se pyšní širokou nabídkou zboží za nízké ceny.
Chomutov

Chomutov – V Chomutově bude v pátek 26. července v 9 hodin otevřena další prodejna sítě Fikko market. Po Praze, Mostě, Ústí nad Labem, Dubí, Žatci a Litoměřicích budou mít také lidé v Chomutově možnost nakupovat levně. Na výběr budou mít široký sortiment potravin a také nabídku drogerie či základních domácích potřeb. Fikko market najdete na adrese Adámkova 4873 Chomutov.

Nejen v den otevření vás jistě překvapí mnoho zboží se slevami až 70 %, prodejny Fikko market se vyznačují tím, že zlevněné, ale přitom kvalitní zboží tu najdete v průběhu celého roku. Snaží se totiž držet ceny vždy nižší, než za kolik je nakoupíte v běžných supermarketech. 

Dárek za nákup v den otevření prodejny

Pokud si nenecháte ujít první den, kdy bude prodejna otevřena, tedy pátek 26. července, pak se můžete tento první den těšit na malý dárek za nákup nad 300 korun, nepočítá se však alkohol či tabákové výrobky, a na kávu, či cukrovou vatu nebo ledovou tříšť pro děti, zdarma.

Oblíbené potraviny z Německa

„Mezi nejoblíbenější zboží, které lidé v našich prodejnách pravidelně nakupují, jsou jogurty z Německa již od šesti korun a také třeba různé německé salámy, které určitě potěší nejen chutí, ale i cenou,“ uvedla vedoucí prodejny.

Lahůdky z celého světa

Milujete objevování chutí ze všech koutů světa? Tak si tu přijdete na své! Ponořte se do kulinárních pokladů od Ameriky, přes Koreu a Japonsko až po Vietnam. Kromě těchto chutných ukázek tu mají v nabídce ještě širší paletu delikates z různých koutů světa. Nejlepší lahůdky z celého světa čekají právě na vás.

 

Čerstvé pečivo

Každý den bude v prodeji čerstvé pečivo z žatecké pekárny a také rozpékané, obchod disponuje vlastní pekárnou.

Oblíbené nápoje dětí i dospělých

Fikko market Chomutov nabízí i velký sortiment nápojů. „V den otevření u nás nakoupí zákazníci například 1,75litrovou Coca colu za 29,90 korun. Mladé lidi a děti určitě potěšíme oblíbenými nápoji, které znají z reklam a sociálních sítí. Se slevou tu lidé pořídí opravdu širokou škálu sladkostí, například čokoládu Milka za 14,90 korun, nebo Snickers či Twix za 9,90 korun. Z drogerie to bude například Softlan za 39,90 korun a ještě spousta dalších akčních cen,“ prozradila vedoucí prodejny.

Otevírací doba je stanovena od pondělí do pátku od 7 do 19 hodin, v sobotu a v neděli bude otevřeno od 8 do 19 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru