Stezka pro zdravé nohy. Foto: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Do konce září se můžete zapojit do projektu participativního rozpočtu Společně pro Klášterec. Veřejnost navrhuje nápady na vylepšení veřejného prostoru, poté o nápadech hlasuje a město následně vítězné projekty zrealizuje.


Letos se instaloval stůl pro stolní hry na stíněné pěší stezce za Topolovou ulicí dle návrhu Jaroslava Krejsy. V lázeňském parku vznikla stezka pro bosé nohy dle Petry Šmejcové a v Klášterecké Jeseni se děti vyřádí na trampolíně zapuštěné do země, kterou navrhl Antonín Škoda. Další projekty, které jste v prosinci podpořili svými hlasy, se dokončí ještě letos - třeba malované a 3D hry na chodník v Královéhradeckém cykloparku.

Do konce září máte možnost podávat nové návrhy na připravených formulářích, ke kterým je potřeba připojit 10 podpisů od podporovatelů vašeho projektu.

DŮRAZNĚ DOPORUČUJEME všechny projekty předem konzultovat, abyste se vyhnuli zbytečnému vyřazení nápadu pro nesplnění podmínek nebo překročení rozpočtu.

Rádi vám pomůžeme dotáhnout váš nápad do úspěšné realizace.

Maximální náklady jednoho projektu jsou 250 tisíc Kč - jedná se tedy o vylepšení veřejného prostoru, nikoliv větší investice ani záležitosti, na které nemá město vliv. Navržený prostor pro nápad musí být v majetku města.

Kontakty pro konzultace:

Adéla Václavíková - 474 359 686, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Libor Kocáb - 474 359 645, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

a Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Formulář k nápadu, podrobnější pravidla a informace ke všem ročníkům projektu Společně pro Klášterec najdete na projekty/spolecne-pro-klasterec/.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru