Foto zdroj: FCB Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz
Chomutov

Nechranice – Během uplynulého víkendu proběhly na údolní nádrži Nechranice v součinnosti s Policií ČR a Povodí Ohře, s. p., kontroly zaměřené na dodržování platných předpisů především v oblasti aktivit při pobytu u vody a užívání spalovacích motorů, kontrola se tak nezaměřovala pouze na rybáře. Krom rybářské stráže a zmíněných složek se účastnil rovněž zástupce Severočeského územního svazu.

„Na kontrole byly v konečném důsledku řešeny především karavany a vozidla neoprávněně vjíždějící do zásobního prostoru nádrže, stejně jako nepořádek. Někteří si bohužel nádrž pletou s veřejným kempem a je s podivem, kam až jsou schopní zajet, případně co po nich zůstává. Podobné kontroly se budou opakovat, zjištěné přestupky byly předány orgánům státní správy k prošetření a stanovení trestů. Po domluvě s novým vedením oddělení Policie ČR v Kadani, zvýší Policie ČR kolem nádrže hlídkovou činnost a viníky bude trestat," informuje Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz.

Zvláště pokud se budou někteří chovat tak, jak bohužel chovají, hrozí i zpřísnění pravidel, případně některá omezení, jako např. uzavření příjezdových komunikací k nádrži závorami. "Rybáři samotní mohou svým jednáním ovlivnit, jaká pravidla, případně omezení budou na našem největším revíru platit!," dodává Severočeský územní svaz.

0808kontroly1 d45c4

0808kontroly3 78293

0808kontroly4 08671

Foto zdroj: FCB Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru