Tento týden si můžete ještě vyzkoušet různé parasporty i jízdu na skateboardu. Foto: Olympijskytym.cz/Adam Mráček
Chomutov

Most – Čtvrteční program na Olympijském festivalu je neskutečně "nadupaný". Pokud se ještě rozhodujete, zda se vydat do Mostu, rozhodně neváhejte. Pořadatelé připravili program až do 21 hodin.

Program se samozřejmě většinu dne točí kolem sportu. Třeba v 15 hodin začne v atletické zóně trénink s oštěpařem Petrem Frydrychem. O hodinu později už ale bude fanzóna vířit hudbou. Vystoupí zpěvačky Debbi a Lenny i kapela Slza. 

V 16.45 hod. budou mít zně lovci autogramů. V ČEZ Energy zóně vypukne autogramiáda českých sportovních ikon Jaromíra Jágra, Kateřiny Neumannové, Víta Přindiše a Barbory Strýcové.

Nejvíc horko ale bude až večer. To totiž ve fanzóně budou přítomně s napětím sledovat v přímém přenosu, zda si oštěpař Jakub Vadlejch splní sen a i z Paříže přiveze medaili (v Tokiu vybojoval stříbro).

V pátek na sportoviště jachtingu dorazí všechny tři jachtařky z her v Paříži 2024. Svůj stánek v tento den také rozbalí Klub českých turistů. Co mají na programu jsme psali ZDE. A dorazí také biker Richard Gaspi Gasperotti.

Předposlední den Olympijských her, tedy v sobotu se odehrají letní pohár kategorie žen v plážovém volejbalu, exhibiční vystoupení sportovců v parkouru a boulderingové závody pro dospělé. Vyzkoušet si také můžete si parasporty jako jízdu na handbiku, bocciu a basketbal či florbal na vozíku.

V neděli bude mimo jiné součástí Olympijského festivalu mistrovství ČR ve středním triatlonu (informovali jsme ZDE), dále třeba exhibice reprezentantů v lakrosu, nebude chybět skateboarding s Maxem Habancem či exhibice ve florbalu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru