Policejní hlídky dnes kontrolovaly, jak řidiči dodržují dopravní značení. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Staňkovice – Policisté začali kontrolovat řidiče, kteří si zkracují cestu ve směru ze Staňkovic k průmyslové zóne Triangle. Trasa je totiž nově jednosměrná ve směru od Staňkovic k zóně a dále na Most či Chomutov. Protože jde o nejkratší cestu, jezdí tudy i řidiči v protisměru. A práve na ty se dnes policisté zaměřili.

"Řidiči se můžou setkat s policejními hlídkami, které dohlížejí na dodržování nového dopravního značení. Kontroly prozatím probíhají z důvodu zvýšení bezpečnosti na této úzké komunikaci," řekl policejní mluvčí Jakub Mareš. 

Oficiálně je stanovena objízdná trasa pro osobní dopravu vedoucí přes Staňkovice, dále pak všichni, kdo mířili směrem na Most objíždí průmyslovou zónu Triangle a u přemostění přes D7 se napojí znovu na silnici I/27.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru