Úspěšný plavecký klub dostal pozvánku na starobylou radnici. Foto: město Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští plavci a plavkyně ze spolku TJ Slávie Chomutov byli slavnostně pozváni vedením města na starobylou radnici na náměstí 1. máje, kde proběhlo oficiální poděkování spolku a jeho nejlepším plavcům za výbornou reprezentaci Chomutova

Slavnostní poděkování plavcům proběhlo v Obřadní síni v budově starobylé radnice v Chomutově. Zástupci vedení města Mgr. Milan Märc, první náměstek primátora a JUDr. Milan Petrilák, druhý náměstek primátora, předali malou pozornost a poděkovali plavcům a plavkyním za jejich skvělé výkony a reprezentaci Chomutova na plaveckých soutěžích.

„Za celé vedení města bych chtěl velmi poděkovat těmto nadaným plavcům za jejich skvělé výsledky, kterými reprezentují naše město a spolek TJ Slávie Chomutov“, řekl Milan Märc.

„Rádi bychom zde poděkovali také rodičům těchto nadaných plavců, kteří spolu s trenéry vychovávají skvělé sportovce,“ komentoval Milan Petrilák.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru