Kriminalistický technik studentům předvedl například snímání otisků. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko – K žádné nekalosti v minulém týdnu na koupališti v Pernštejně nedošlo. Přesto se na místo sjelo hned několik policistů z různých oborů. Chomutovští strážci zákona zde totiž jako každý rok věnovali svůj čas studentům druhého ročníku střední školy ESOZ, z nichž mnozí se v rámci svého bezpečnostního oboru na této škole připravují na povolání policisty. 

„Práci jim přijeli představit policisté z oddělení hlídkové služby, dopravní policisté a kriminalistický technik. Věříme, že za pár let se s mnohými z nich znovu uvidíme, tentokrát už jako se svými kolegy a kolegyněmi," podotkla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Tito mladí se připravují na působení v některém z bezpečnostních oborů. Za pár let se s nimi můžete potkat například i v policejní uniformě. Na koupališti v Pernštejně si pro ně ukázku své specializace připravilo několik policistů. Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru