Gynekologická ordinace je nově umístěna do prostor urgentního příjmu. Foto: Nemocnice Kadaň
Chomutov

Kadaň – Na urgentním příjmu Nemocnice Kadaň funguje nová ambulance. Z pátého patra se do těchto prostor přestěhovala gynekologická ambulance, která své první pacientky ve zbrusu nových prostorech přivítala právě tento měsíc.

Urgentní příjem byl v Nemocnici Kadaň zřízen v tomto roce a jeho součástí je nyní interní, chirurgická, ortopedicko-traumatologická a nejnověji gynekologická ambulance.

Z urgentního příjmu kadaňské nemocnice jsou akutní pacienti dále odesíláni na všechna oddělení včetně multioborové JIP poskytující komplexní péči nebo také na plně vybavené operační sály. Přesnou diagnostiku zajistí moderní radiodiagnostické pracoviště, které zahrnuje okamžité skiagrafické, sonografické a CT vyšetření a nepřetržitý provoz vlastní laboratoře se zásobami krevních derivátů fungující v režimu 24/7.

„Nemocnice Kadaň se v posledních letech přeměnila z lokálně orientovaného zdravotnického zařízení na oblastní nemocnici, do které se sjíždějí pacienti nejen z celého Ústeckého a Karlovarského kraje, ale i z celé České republiky. Věříme, že se našim pacientkám bude jejich nová ordinace v prostorech urgentního příjmu líbit," sdělila mluvčí Nemocnice Kadaň Karolína Odlasová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru