Foto: Policie ČR
Chomutov

Ústecký kraj – Ústečtí policisté dnes pokračují v pátrání po osobě, která včera krátce před jedenáctou hodinou večer byla spatřena v řece Labi poblíž Mariánského mostu v Ústí nad Labem. Policejní hlídka, která po mostě projížděla, uslyšela z řeky volání o pomoc. Policisté rychle vyběhli z vozidla a uviděli osobu mávající rukama nad hladinou.

Jeden z policistů ihned vhodil do vody chemické světlo pro sledování pohybu a rychlosti proudu vody. Toto světlo bylo naposledy po zhruba 45 minutách spatřeno v oblasti Těchlovic na Děčínsku. Operační důstojník k pomoci v pátrací akci přizval hasiče a policejní vrtulník. Ten v noci nasvěcoval vytipovaná místa a břehy. Bohužel s negativní výsledkem.

Foto: Policie ČR

„Vzhledem k výměně hlídek jsme kolem půl šesté pátrací akci ukončili. V tuto chvíli je opětovně organizována rozsáhlá pátrací akce, která zahrnuje veškeré dostupné prostředky včetně policejního vrtulníku a pozemních hlídek. Na pomoc byla přivolána i Speciální pořádková jednotka a policejní vrtulník. Pátrací akce probíhá až k hranicím se SRN. Němečtí kolegové byli rovněž o pátrání informování," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru