Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Loket - S podporou Karlovarského kraje se již tento víkend bude v motokrosovém areálu Loketské serpentiny konat Mistrovství světa sidecar národů družstev a Mistrovství světa čtyřkolek národů družstev. Přijďte fandit českým posádkám v napínavých soubojích. Těšit se můžete na skvělou podívanou i doprovodný program.

Jedná se o jeden z nejprestižnějších motoristických závodů u nás. Hlavně pro české jezdce to bude velký souboj proti zámořským teamům z USA, Argentiny a mnoha dalších evropských států. FIM tuto událost poprvé zařadil do kalendáře jako Mistrovství světa. Jak už bývá v Lokti zvykem, kromě napínavé podívané se návštěvníci mohou těšit také na doprovodný program, včetně mezi závodníky oblíbené party. Karlovarský kraj podpořil konání této akce částkou 100 tisíc korun.

Vstupenky je možné zakoupit on-line předem nebo v den konání šampionátů na místě. Veškeré potřebné informace, včetně těch ohledně příjezdu do areálu Loketských serpentin, ubytování i parkování, jsou uvedeny na webových stránkách AMK Loket. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru